Due date berubah

Hai mommies. Baby saya sepatutnya 8weeks 6days harini. Tp bila saya check dekat doc harini, doc cakap usia baby baru 6weeks 1day. Normal ke mcm ni? Masa mula2 check cuma nmpk kantung je. Harini check dah nmpk baby. Cuma belum ada jantung lg. Lg 2 minggu saya dtg check utk tgk jantung baby.

Due date berubah
15 Balas

Saya puuunn cmtu. Sptutnya dah 10w. Tp gi scan doctor ckp baru 7w cmtu. Alhamdulillah nmpk dh heartbeat 💗

Normal, proses ovulasi kdg2 lewat sikit. Meanwhile keep mkn folic acid, jgn skip ya.

normal tu sis,,mcm sy kalau ikut priod 8week 1day...tp bila pegi scan 7week 3day

normal tu.hope next scan boleh dgr heartbeat ya.

hampir sam ptut 6w2d tapi scan bru 5w3d