minta pendapat

hai mommies. anak sy full fm. and now dia dah 6 bulan - sy tukarkan susu dia. tp dia jadi berak byk. sehari smpai 10 kali. so sy tukar balik pada susu lama dia. dan bila sy whatsapp nurse anak sy - nurse kata tahinya normal. arini da masuk hari ke3. pernah tak sesiapa mengalami situasi ini. (dan before kena kecam - ye sy akn pegi hospital today 😅 sy cuma nk tnya mommies dlm ni je)

2 Balas

Kenapa tukar susu at the first place? Susu lama baby you x serasi ke? X normal ya kalau berak 10x sehari especially utk baby, can get dehydration. Jumpa pakar paediatric hari ni and jangan delay.

2y ago

sbb dia cirit birit minum susu tu. so i tukar susu lain. now kena tukar susu lain pula. mesti la ada sebab why kite tukar susu sis. mana mungkin i saje2 tukar betul tak? 🫠