tangan sakit

Ada tak ibu2 yg lepas bsalin sakit dekat pergelangan tangan??

5 Balas

Sbbkn tekanan drh rasanya. Carpel tunnel sindrom xsilap namanya. Sy dlu wktu 9bln pn kena. Doktor ckp nornal n mungkin akn berterusan lps bersalin. Boleh letak minyak kt pergelangan tgn n urut.

ada sis sy pun sakit ..pergelngan tngn..tiba2 d sblh kanan..xtaulh knpa....umur bby satu buln bru sakit skrh dh msuk 5 buln lebih bby...sy..baru ada kurh sikit

Saya dari ngandung 6 bulan dah sakit smp skrg dah bsalin ank dah masuk 2 bulan masih lagi sakit

sy dr pregnant sblh tgn sakit dh bslin dua2 tgn pulak. skg bby dh 6bulan dh ok

Xde la pulak