Breastfeeding

Hai mommies.. Ada tak ibu-ibu kat sini yg campur susu badan dan fm tp tetap boleh bf smpai umur 2 tahun walaupun campur? Susu masih keluar atau boleh stop terus ye? Saya bagi baby susu fm+ebm waktu siang bekerja, tp spnjang malam smpai ke pg sye df saja. Boleh kekal smpai usia 2 tahun tak ye? Terima kasih ?

1 Balas

Boleh klu every day buat mcm tu..at least bby still minum bf punya

4y ago

Itu lah. Setakat ni masih ade rezeki campur ebm skali waktu siang. Harap boleh smpai 2 tahun.