Baby 1 bulan lebih tak berak 3hari

Assalam. Normal ke kalau bayi 1bulan lebih tak berak lebih 2/3 hari tapi masih kerap buang air dan kentut ? Perut tak keras pun, aktif saja tp kdg2 je badan hangat .. kerap nak menyusu#ingintahu #firstmom #seriusnanya Sy skrg campur susu ibu + susu fm Terima kasih.

1 Balas

baby sy pernah alami masalah mcm ni. sy bf + fm. hari ke 5 dia tak berak sy bawa jumpa doc. doc bagitau kalau dlm 2 minggu tak berak lg jumpa dgn dia balik. ngam hari ke 10 baby sy berak,baunya menyengat. tekstur likat,warna kuning pekat