berapa byk fm diperlukan bagi baby 4 bulan?

Hi mommies. Baby sy 6kg 4 bulan. Baby saya campur fm n bf tp susu sy kurang dia tak kenyang. Kdg2 skli pump 1 oz je. Tp sy byk df dia. Nak tanya berapa byk ye fm yg diperlukan untuk baby 4 bulan. Skrg sy bg 2 oz setiap 2 jam sekali. Tapi nmpak mcm tak kenyang. Brp oz ye biasanya fm untuk baby.

2 Balas

Sy dlu pon mcm sis.. pam susu dpt 20ml.. Skrg ank full fm,susu bdn dh xde air.. Biase sy bg 5oz skli susu..tpy klw dia cmpur susu, sis bole bg 3oz/4oz

Tgk dkt pek susu