Positif COVID 25 minggu pregnant

Hai momiesss smua ! Nk mintak tolong , sye positif COVID 25 minggu pregnant . Macam mana ye step untuk nk bagithu Kkm yang sye positif ? Sye betul betul buntu tak tahu nk buat ape skrg ni 😭

1 Balas

Update mysejahtera pastu awk inform kk yg awk slalu checkup. Nanti akn dapat call dri kkm utk gi cac buat penilaian. Dalam masa yg sama misi kk pun akan call kita tiap hari utk tanya khabar kita cmne, ok ke tak sepanjang kuarantin. Ini pengalaman saya. Saya baru je bebas kuarantin hrini 😊