Sye pregnant 26week n disahkan positif covid harini... Ubat ape yg perlu n blh sye mkan? Sya risau..

1 Balas

Time sy kena covid 2 minggu lepas, sy boleh makan panadol sahaja. 2 biji setiap 6-8 jam (klau dh ok, sy tk makan dh). Klau batuk sakit tekak, sy amalkan lemon madu. Buat air suam. Alhamdulillah hari ke 5 kuarantin dh sihat dh semua.

2y ago

Tapi klau awk batuk yg tk tahan, boleh bgtahu misi mtk ubat batuk. Klau boleh jangan beli kt farmasi, ambk ubat yg doc prescribe je.