Positif covid

Haiii semua.. nak tanya... ade sape2 kat sini yg penah positif covid time pregnant? Sy tgh pregnant 18 minggu n baru check td positif covid pulak😫 risauuuu... ape yg ibu2 buat ye??#bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Sy pon bru je ve dear,, alhamdulillah simptom hari pertama je teruk,, sy makan ubt demam ng batuk je masa tu,, n sy pon ad mnum air lemon, air kelapa.. dlm mse sama kne cek BP, SPO semua tu sbb kne pantau n rekod dlm mysejahtera kan.. alhamdulillah ni da ok da tgl batuk je sikit2.. semoga cepat sihat ye insyaAllah dipermudahkn urusan

2y ago

Ubat demam ape yg bole dimakan time pregnant ni ye sis? Sy xde simptom lain.. just demam n sakit2 bdn...

Sy baru minggu lepas positif 🥺🥺🥺 pregnant 15 minggu, mula dengan sakit tekak, batuk, muntah2 and demam badan panas sgt. Terus warded sbb mengandung takut kandungan yg terkesan sbb suhu badan terlalu tinggi…better serah diri ja kat hospital akan dijaga sebaik2nya dorang akan cek semua sbb kita high risk…

2y ago

Alhamdulillah masih bole tahan ni.. xde simptom lain just demam on off n sakit2 bdn je...