myfrst bby

Hai momies , nie first bby sy slpas pnantian 4tahun.. Sy cek upt nmpk ada dua line Dan sy pg klinik utk buat pgesahan sma ada sy mgandung atau x. Ikut kiraan dktor sy da prgnt 8w tp bila scan bby xnmpk dktor ckp sma ada bby msih kcil atau sy xmgandung.. Sy nk tny all momies 8w mmg xnmpk lg bby x..? Atau sy kna cek klinik lain utk buat pgesahan..

myfrst bby
67 Balas

Insyaallah ada dah tu..😬

5y ago

Aamiin . mudah mudahan ada rezeki 😄

Sy 6 weeks dah nmpk

Alhamdulillah..tahniah sis

5y ago

Doakn sy eya..

Congratz... positif!

5y ago

Tq sis 😃😃

Pergi klinik swasta

5y ago

Slalu nye x nmpk lg sbb masih awal.. Sy mse 12 minggu barj nmpk... Dulu masa scan kt swasta, dktr x ckp sy peknen.. Dktr ckp sy ade cyst.. Lg terok...

Tahniah sis

Congrats!

Congrats.

tahniah

5weeek dah boleh kantung. Tapi rasanya belum 8w tu. Tggu 2mggu lagi sis g scan semula. In shaa Allah ada tu..