hai mommies

hai momies, nak tanya bila start boleh minum air kelapa ya. saya sekarang dah 27 minggu, lagi seminggu nak 7 bln da..

10 Balas

Tak tahu plk ada effect kat sesetgh org.. Sya suka minum air kelapa . So sya bantai minum bila² yg sya suka shj even start pregnant smpai daa usia kandungan sya 26w.. Cuma usia kandungan dlm 13+w mcm tu bila minum baby jd hyper ... Effect lain xde.

Hi.. masa kehamilan yang lepas saya mmg minum sejak 2nd trimester.. kandungan ni awal -awal diorg dah suruh minum.. xde masalah nak amik awal ..

Dah boleh start minum , inshaAllah nnti baby keluar bersih je

Sy start mnum air kelapa msa kandungan 7bulan sis..

so maknanya sekarang dah boleh start minum la ye?

Boleh sudah... Lg awal lg bgus.. Takda mslh

Sye minum je bile sye rse nk minum😂

Boleh je minum sis..

Boleh dah minum

5y ago

ok tq for info ye😊

Boleh je

5y ago

ok2 tq for infonye😊