Minum air kelapa

Nak tanya mami2 , sekarang saya genap 27 week , boleh ke saya minum air kelapa ? Dan nak tanya mami2 bila patut saya basuh baju baby ?

7 Balas

Sye awal2 dah minum air kelapa tpi utk amek rasa je minum. 😅 skrg dah genap 27 weeks jugak. Baju baby semua sye dah siap pack dah . Just brg2 sye je belum siap pack lagi .. and kalau boleh 8 bulan tu beg n brg2 semua dah complete packing n letak dlm kereta. Senang kalau ape2 😅

Boleh ja minum air kelapa..Sy selalu juga minum air klapa yg original jgn beli yg suda letak gula..Sy baru ja basuh baju baby hari ne..sy 29w

sya 25 week dh basuh baju baby.. 26 dh masuk dlm plastik dh asing2ksn tinggal nk masuk dlm beg je lagi...bag blm smpi lg...

Boleh minum air kelapa bila masa2. basuh baju baby pun boleh . masuk 28week dah nak 3rd trimester.

sy mnum strt 26 , skrg 27w jgk , alhamdulillah okay okay je, jgn letak gula jela .

Boleh je minum air kelapa sis takdak masalah pun kalau nak minum bila bila pun☺️

kalau sya 29week basuh dah baju baby tu pun suami sruh basuh awai2 .