minyak kelapa dara

Hai momies....sy skrg dah 30 mggu...belum start minum mnyk kelapa dara...mmg xlepas d tekak....ada petua lain x...

1 Balas

Minyak kelapa dara ni x minum xpe awk, sy pun xpnah minum, takat buat sapuan kt perut je. Minum air kelapa xpe. Sy ada terbaca doc pnya artikel, apa yg ditelan semua turun ke sistem pencernaan, bkn ke rahim. Jdnya x mmbantu utk melancarkan bersalin pun. Gitu la katanya. Yg penting, sentiasa bertawakal, doa n zikir. Teknik meneran kena betul. Mkn kurma sblm masuk labor room utk tenaga 😊😊

5y ago

Tq sis bg tau...br lega sikit😅