masaalah baby kecik dri usia

hai momies! ada pengalaman tak masa scan doc cakap baby kecik sikit dari usia ? boleh share pengalaman tak ? sy risauu lah

3 Balas

sy setiap kali scan doc mesti cakap (nada risau) baby sy kecik.. tp sy setiap bulan naik berat 2kg lebih.. last masa scan sbelum nak branak tu scan doc estimated baby 2.8kg ja.. sekali keluar baby 3.3kg..😂😂😂😂

awal2 preggy memang dr ckp mcm tu sbb ovulation date tu lari dr sepatutnya. bila baby semakin besar nanti dah okay.. don't worry ya mummy

Masa saya pregnent baby pun kecik dari usia ye. Tapi jgn risau sbb mesin kadang pun ada salah. Y penting makan yang sihat2