cuci lidah bayi?

hai mom2, bolh bgi tips mcm mna cuci lidah bayi... sbb bby sya lidah dia putih ... ?

1 Balas

Sis amik npkin or tuala brsih. Bshkn dgn air suam .kmdian lap pd lidah bby smpai ilang ptih. Amalkn smggu 3x ..in shaa Allah lidah brsih.. yg ni pn sy tw sbb mak sy ajar

4y ago

Gosok pd lidah bby slow2 tw 😉klu jari tlunjuk bsr sgt..sis gune jari kelinking yg kcik tu letak dkt napkin yg dh d bshkn td msukkn dlm mlut bby n lap slow2 😉✌