cuci lidah bayi..

Lidah bayi warna putih..korang cuci guna apa ye??? Macammana cara korang cuci

10 Balas

Saya beli berus gg baby..smpai dia besar dah pandai guna berus gg biasabru saya tukar yg lain..boleh jugak gosok gg lidah bby pakai tu..lembut sgt berus gg baby..gg anak pon teratur..tp kena biasakan dia gosok gg dr gusi bru gg diacantik seperti saya...😁😁

1. Napkin, air suam. 2. Kalau baby besar dah boleh pegang2 gigit barang, bagi teether yg mcm banana ada berus tu. Kalau x bersih, lama2 ada tongue thrush.

Sy besa pki kain lampin cci lidh bby, Dan air tu mesti suam2..

Basahkan Kain lampin ngan air suam n lap lidah bayi perlahan2

Pakai kain lampin & air suam

Guna napkin n air suam.

Guna kain napkin je

Cuci guna napkin

guna kain gosok

Guna napkin je