Konfius

Hai mom.. Spt y kita tau minuman berkafein spt teh nescafe milo kan x blh diminum oleh mak2 hamil ni sbb boleh sbb kn hb low.. Kisahnya, sy kena warded sbb leaking ketuban, sepanjang dok kat hospital ni stiap pagi 3 jenis air ni y dihidang hehhee.. Sbnrnya blh mnum ke x ni.. Kompius jap 😆😆

1 Balas

Hb awk low tak ? Minum la sikit utk bagi tenaga kan. Selebihnya minum air masak laa ye 😁

4y ago

Hb ok lg.. Hehe mmg mnum sikit je sbb dh tahu kn.. Cma cnfius jela nape hospita bg minuman ni hahaa