hb low..pregnent 18week

Nk tnya susu apa y blh naikkn hb ni??

2 Balas

selain susu , sis boleh cuba minim air rebusan herba ni. bahan2 air tatli cay ni elok untuk ibi mengandung dan ibu yang tengah menyusu. saya amalkan sampai sekarang. Alhamdulillah susu banyak dan hb saya okay . dlu hb saya drop sampai 8 . mujur bila nak bersalin elok 11. saya minum air Tatli cay ni, susu kurma farm fresh dan susu HL Marigold tu je . sedap pun sedap. https://shopee.com.my/miaiema97/13678527208?smtt=0.0.9

Sis.. Sy amalkan kelapa dara pure... Ada org kata amalkan masa 6bulan..tp sy Sepnjg pregnant.. Ubat pn mmng jarang nk rajin Makan.. Huhu. Alhmdullilah hb semua ok.. Baby kluar pun takde kuning...