minuman

Salam nk tanya, boleh tk kalau sy nk mnum nescafe ais ? Sbb slama 4bln sy mngndung ni sy lngsung xstuh mnuman berkafein. Tp smenjak slra mkn dn mnum brtmbh. Sy tringin nk mnum nescafe. Boleh x ? Ada ksn x utk bby ni ?

6 Balas

Malam kelmarin ada kenduri dekat rumah mak menakan...mereka buat nascafe ...saya pun minum la sikit...tak minum sat gi mengata pulak.... Balik ja terus perut memulas sakit...ya Allah menyesal pun ada aihhh

bole ja , sy hri2 tibai caffien , tp consume MKDI so Hb mntain 12.7 smp b'salin

4y ago

Aamin Aamin Aamin yarabalamin

Blh tp jgn byk sgt..mnum skadar nk lpas tringin je dh la...

Boleh sekali sekala kalau teringin. Jgn setiap hari je

boleh jee... tp jgn hari2 laa...

Boleh..tapi jgn smpai secawan..