38w5day.

Hai mom smua..stiap jam hmpir lapar sja,pdhl bru saja mkn..ada ka d sini mcm sya?

12 Balas

sy xda selera makan, sedih memikirkan nasib diri. kadang ksian dengan baby. ada masa takut juga kluar gastrik. apa lagi makan nasi, langsung x selera nak makan. bila sy makan pun, tpi kuantiti x banyak, rasa lain kalau mkn lagi, tapi tnggu setengah jam kmudian. mesti lapar lagi... :(

37w4d....lapar sangat, nak makan lebih karang, berat dah 66kg....nanti naik berat lagi, kena bising nurse pulak...dah lah seminggu 1kg naik....

saya pun lapar setiap 2-3 jam.rasanya baby semakin besar semakin kerap nak makan.cuba makan portion kecil dan kerap

🙋.. Sy pn mcm sis jg.. Sda mkn.. Mkn lagi... Tk pndai nak brhnti mulut nk mngunyah..😅. . #40minggu.

Untunglah sis kerap lapar, saya hilang selera makan, langsung tak boleh dibawa bincang. Berat pun menurun.

Boleh je mkn kerap..Tpi kurangkan manis2 tkt jga dkt2 bersalin kena gdm kan..Heheh

Sy 34 mnggu 6 hri.. Bru je lepas mkn brapa mnit kndian dh rasa lapar balik😅

Sy waktu gitu tak lalu sgt mkn. Tp berat tetap naik jugak 🤣

Normal...preggy ni selalu lapar

Saya cun 2jam lapar balik