sekadar bertanya

Hai mom semua,,Sya nk tanya ada satu kes ni kan ..dia terbersalin dirumahnya dan dia tak buat buku merah ..tak thu lh sbb apa dia tak buat ,,kemudian ada lh jiran tolong pangilkan ambulan ..nk jadikan cerita sampai masa dh boleh di cas suami pulak takde duit nk bayar bil ,,sbb dh kena rm600...kesian dia sampai sekarang masih menunggu suami dia dihospital,,sepatutnya dia dh keluar tengah hari tadi lgi..Sya tak thu lh kesudahannya MCM mana, apa yg pihak hospital akan buat Klau tak dapat bayar bil tu...ada mom yg boleh beri pendapat ke..?

1 Balas

maaf tnyale dia Ada ic tk? selalu ny kena tunggu jelas kn bayaran dulu kalau tk dpt bayar full bayar sepruh pun tkpe itu untuk jumla yg bnyak Dan kebiasaan ny jika tiada dokumen sama sekali Dan tkdpt nak jelaskn bayaran pihak hosptl akan serahkn kepada polis ikut kes mcm jiran sy dlu la berlaku dekat Sabah