tanda²

Hai mom semua slmat ptng,,Sya nk tanya 35w ada turun tanda² tak Klau nk bersalin..sbb Sya ada turun air dh tiga kali dlm masa 1jm sekali tapi sikit² ..air tu ada rasa panas ,dia jernih dan tande bau ..Sya baru kemarin keluar wad ..sbb ank tak berape bergerak..tapi dh ok..Klau tanya misi dia ckp Klau belum sampai bulan kita tak akan ada tanda ..cuma akan sakit je ..betul ke...ada ke mom yg berpengalaman MCM Sya..

1 Balas

Tak semestinya mommy. Kalau yakin dah turun tanda, walaupun tak cukup bulan kena cepat2 ke hospital. Macam kakak saya, dia bersalin anak kedua dia on 33 weeks. Dia pun turun tanda bersalin walaupun tak cukup bulan. Alhamdulillah dia ke hospital dan selamat bersalin. #TAPsupermoms