Suami pun ?

Ada tak kat sini husbnd yg klau kita mengadu nk muntah lh, pening lh, lapa tpi xblh nk mkn, nnt nk muntah. Bau mkanan pun busuk. Then dia jawab sabar lah nk buat macam mna, nama pun mengandung. Selmber jer jawab sambil main fon, tgk tv. ? geram pulak. Thu lah mengdung, support lah sikit. Nih tak, tu jer jawapan dia?

1 Balas

Hahahaha. Sama suami saya pun. Sabar je jawapan dia. Selalu cakap nanti mengandung kedua, biar dia rasa. 😂 Kita memang boleh je sabar, tapi kena lah memahami juga. Layan jelah kan. Tapi lama-lama, dia akan kesian juga kat kita. 🤭