Morning sickness

Hai mom , nk tnya mcm mna yea mom diluar sana kawal morning sickness . sy new mom to be baru 2 bulan pregnant , pagi2 mesti mual nak muntah . takboleh bau apa2 sngt dah . cik suami nk pegi work pon pakai mnyk wangi kita ni dh kena lari tutup hidung . bau asap kereta smua tkboleh . boleh share pengalaman tak 🫶🏻🤍 #newmom #ingintahu #firstmom

28 Balas

begitu lah. saya start 8 week hingga 16 week. gosok gigi muntah. lps sarapan muntah, bau minyak wangi x boleh, bau masakan x boleh. ada masa makan ayam x maunya. ada masa ikan pun reject 🤣. terlantar je. bloated setiap hari.. Alhamdulillah dapat jalani dengan sempurna walaupun adakala menangis juga🤣🤣🤣