25/10... Baby dah 2bln 5 hari.. Tapi masih kuning

Hai mom.. Baby sy dah 2 bulan 5 hari.. Tp stil ada kuning.. Anak² sy sebelum ni takde lama mcm ni.. Sy stress pikir kalau² baby ada masalah dalaman.. Haritu dah cucuk amik darah, dan dok ada bagi appt.. Tp date tu kena pula time pkpb start.. So sy delay appt tu seminggu sb sy agak susa nak pg klinik sorang.. Dgn baby , anak 3 & 4 tahun pulak.. Suami pn kebetulan outstation dan tersadai kat ipoh masa ni.. Pikiq kuning baby 1 hal.. Pikiq dok akn marah lagi sb tak dtg appt lagi 1 hal.. Aduhh stress dah rasa..

1 Balas

baby bf ke fm?

4y ago

campur.. sebab macam tak kenyang je baby kalau bf.. selalu merungut mcm tu