12w suka tidur terlentang

Hai mmys , sye suka tidur terlentang berbanding tidur mengiring kiri kanan laa . Kenapa eh ? Dah search kat apps sini katanya kne mengiring kiri lebih drpd kanan . Tpi sye suka tidur terlentang dan byk ke kanan . Kalau ke kiri tu rse tak selesa sungguh . Lagi lagi tidur waktu malam . Allahu, allah je tahu susahnye nak tidur belah kiri. Smua kene ke kanan and terlentang Adakah normal or tak baik utk baby ehh? 🥲

2 Balas

saya awal pregnancy pon mcm awk jgk. lebih selesa tido menelentang tapi pikir baby kang tk dpt oksigen usaha jgk la skjp2 pusing kiri. dh lama2 dh terbiasa pusing kiri. mmg kne ajar badan supaya tido pusing kiri atau kanan. tapi kan bila dh 25 week keatas nk tido menelentang mmg tkblh dh saya rase sbb rase tak ckup nafas. so tido kiri kanan jgk okay.

sama la saya pon macamtu jugak