Tidur 22 minggu

Mcm mna nak elak tidur terlentang tanpa sedar masa tgh tidur eh? Kita sebelum tidur dah siap siap mengiring kiri or kanan tapi eh bila terbangun tgh terlentang pulak. So mcm mna nak elak eh hahaha? tido terlentang tak bgus kan utk baby.

6 Balas

normal tu sis, posisi tidur berubah ubah kan. .janji masa nk baring tak kisah tido mlm atau nap siang tido mengiring kiri atau kanan . .bila bangun dah terlentang tu tak apa. .

Hahaha... kita sama puan. Saya 24 minggu, punya la berazam nak tidur mengiring. Alih2 terlentang jugak bila terjaga, tak tahu berapa lama tidur terlentang 😅😅😅

Letak bantal kiri kanan. Satu bantal kita peluk mengiring, satu lagi letak bahagian belakang. Saya tak selesa pakai U-shape pillow, jadi saya buat mcm ni.

so far saya tanya doc takde masalah pon cara kita tido mengiring atau terlentang. janji kita selesa

pakai bantal u shape.

normal