Perut Xnmpk Baby Bump.

Hai mmy.. Normal ke 24w masih xnmpk sgt perut? Perut pon berlekuk lg kt pusat tu normal ke?

Perut Xnmpk Baby Bump.
20 Balas

Normal sis, sya lermah tnya doc kenapa perut sya dh nmpk even bru 3months, doc ckp, kalau ruang dlm perut dia besar, susah nk nmpk pregnant or bulat, kalau sesetengah org ruang dlm perut dia sempit, senang nampak yg dia pregnant. So normal taw, sya 5 bulan org tnya dh tunggu hari ke🤣😌😅

Sama la sis. Perut sy berlekuk kt tengah. Rasa sebab suka pakai seluar getah dia sampai situ. Tp dh dua bulan pakai seluar bawah pusat but still lekuk tu ada. Baby bump dh ada tp kecik. Dh nak masuk 4bulan

Saya almost 25weeks, memang nampak kecik ja perut 🤭 kalau duduk xnampak sangat. Kalau baring lglah mcm org boroi saja 😄 but it is normal, as long baby sihat dalam sana dan berat cukup.

Sya da 28week.. tp baby bump kcik .klau org tgok ckp bru 3 or 4 mnth.. tp normal, sbb ikut klit prut..lgi2 if ank frst ... Sbb ruang prut tu msih kcik..smpit lg

jgn risau sis..normal tu...lg2 kalau bdn jnis kecil..sy 17w skrg memng xnmpk perut..blh pakai kebaya lg😂..as long baby membesar ok n sihat..

Normal, now saya da 26w baby bump nmpak kecil mcm baru 3 bulan. Ni pregnant ke4, 4x pregnant perut kecil. As long berat normal. Da ok bagi saya

sy dah 31w tp org tgk dorg kata mcm 4bulan. so bygkn? hahahahahha kcik x kcik perot.. tp xpela. jji bby kt dlm sehat

5y ago

Ya janji sehat.. tapi kadang perut menipu sis.. mcm Sya.. perut kecik sangat..keluar2, 3.48kg.. Allah.. semua tkjut

sy pun orang tengok..mcm x mngandung je padahal 21week da.. mmg x nampak baby bump langsung.. maybe sebab berisi

Normal sis. Saya masuk trimester ke-3 baru nampak perut tu tak berlipat sangat. No worries! 😁

Hehehe..ikut org baby bump ni.. sy week 18 dah xnampak lekuk..selamat da perut membulat..🤪