gender baby

Hai, masa 20w saya pegi scan gender baby girl dktr kata takan bertukar sebb mmg terang terang dia show lurah lurah, kat sini saya nal tanyaa ade tak possibility baby nak tukar gender haha ke saya ptut scan lagi masa week ke berapa untuk double confirm? Sebb excited tgk brg brg baby girl ?

2 Balas

Blh je scan lagi bile kandungan 28weeks.sbb kebanyakkan scan girl keluar boy,scan boy keluar girl.jd nak selamat beli barang baby unisex

saya pn xpasti sis sbb baby dlam perut lg, jd sush ckit nk confirm kan. nk selamat, amik wrne unisex la sis. purple, kuning, coklat etc