Gender baby

Hai momies !! Nak tanya aritu sy scan gender masa tu 19weeks, tp baby xnk tunjuk sngt puas dr cuba nak tgk, pastu last2 tu dia tunjuk jgk tp sekejap je, tu pon xclear sngt so dr kata 70% girl? Nak tanya y bergalaman patut ke sy scan smula nak confirm kn gender sbb sy takut nti dh beli2 brg keluar boy plak haha🫣🤭#firstmom #firstbaby

Gender baby
2 Balas

20 weeks keatas sis buat semula scan , sekali details scan . InsyaaAllah boleh nampak lagi clear . Jarang lagi saya dgr scan baby girl keluar boy melainkan scan boy keluar girl tu banyak kali laa dgr . Siap kenalan rasai lagi . For now beli brgan yg besar more unisex , sekarang macam color boleh buat as tema selain light blue or pink . For clothes 30 weeks keatas pun sempat beli lagi . Beli sikit takpa baby kan membesar .

2y ago

Congrats sis 🌹 . Ada teman la ibu dia ni hehe . Semoga sis dan baby sihat dan selamat .

saya week 35 baru beli barang2 baby. baju beli sikit je. pakai utk seminggu pastu rotate je sampai baby umur 3 bulan pastu nanti baru beli baju baru lagi.

2y ago

Kan, sy pon x beli byk kot baju bby dlm 10 helai gitu je kot..