Gender Baby boy or girl, tolong jap.

Hi mommies yg experience dah tahap master/phd😂 boleh teka tak ni baby apa. Sebab sono tak confirm. Dia suruh repeat scan. Nak repeat scan lambat lagi. Mak nya excited juga nak tahu gender sbb nak beli brg baby. Baby gerak gerak + kepit + active sangat masa scan. Dapat tgk gender pun x clear. Kkdg mcm girl, kkdg mcm boy sono tu kata. Adeh pening mama dik

Gender Baby boy or girl, tolong jap.
1 Balas

saya nampak mcm boy.

4mo ago

most wc😊😁. enjoy your pregnancy journey🌻. inn shaa allah nnt baby reveal gender tepat okay.