kak long yang diUji sabarnya

Hai mami2 semua.. macam mane saya nak ambik hati Dan explain pada anak sulung perempuan sorangni bila dia dapat tau adik yang ketiga pun bakal super hero.. saya pun sebak join menangis tgk dia mggu lps.mengharap adik pompuan..Dia kata redho je..sekarang mudah sensitif. Mami2 ada pengalaman MCM ni x..

kak long yang diUji sabarnya
1 Balas

Ala siannya kak long. Nak dapat adik gegirl. Tapi akan dapat adik boy. Kisah kak long ni mcm sy. Sy nak adik gegirl utk teman main. In the end boy. Sy sorg je girl dlm adik beradik 😅. So main la sorg2. Even so. Cakap dgn kak long. Ada adik lelaki ini seronok. Nanti kita ada adik lindungi kakaknya. Dan meringankan tulang kakaknya buat keja juga 🤭🤭

5y ago

Yeke. Xpaa.. Ibu boleh buat adik lg. Hehe..