Uri lekat

Hai mami2.. nk tnye.. sape ade pengalaman uri lekat lepas bersalin... sbb sy penah bersalin ank 1st uri terlekat... hampir sejam nurse dgn sister nk keluar kan... skrg ni, kalau bersalin yg ank yg kedua, risiko uri lekat tu ade lg x... takut lak rase bile da penah kne ank yg 1st..

8 Balas

Maaf nak tanya boleh tak share punca knapa uri boleh melekat? Doc ade x ckp ape2 knpe boleh jadi mcm tu? Saje nak tau untuk ilmu. Tq 😊

4y ago

Kalau sebelum ni penah masuk bilik ot,sbb kes uri lekat ni,make sure kne berjaga2.die akn terjdi lagi Utk kandungan seterus nye..tp think positif je yew..