uri di bwh

Salam sya nk minta pendapat korang semua je sya pregnant kali ni uri kt bwh sblm ni sya kena ddk wad 20 hr sbb uri thp 3 n 4..pastu bile scan blik uri thp satu..jd dktr bg blik rehat kt rmh sya dtg blik chek up masih thp yg same 1 klu x dh kena duk.wad czer..pastu dktr cine perempuan ckap blh cube normal jd die bg pilihan nk normal atau czer bile panggil suami die ckap cube normal dulu..tp uri x ttup jln duk blh tepi tp rase takot pon ade sbb dua2 ade risiko mase bersalin nti..fikiran sya bercelaru takot pon ade..mggu dpn dh ckup 39 mggu..hrp dipermudahkan semase bersalin nti..sape yg pnh jd camni n sya nk mintak pendapat

1 Balas

Dh tunggu hari dh tu.. Rasanya blh cuba normal dulu la sis.. Bru type 1 kan.. Rasanya ok lg tu..