scan baby

hai mami. haritu ada checkup kt kk & doc scan perut tgok baby. (baru 10minggu). lepas scan mmg doc xde kasi gmbar scan tu ke kt kita? nk tanya doc tp mcm takut2 pulak.

2 Balas

Biasa kk memang takde bagi gambar tu. Scan pun jarang sangat2 kalau takde masalah. Apa2 kena scan dkt swasta utk lebih details.

4y ago

haha aah.. betul tu sis

mmg dia x bg 😂 tp sy mntak jugak.. bila kita mintak dia bagi je ☺️ try lah mntk..

4y ago

mgkin jgk 😂 mesin lama kot.. kalau ade dia bg je tu kot.. takpe husnuzon 🤣