abnormal placenta

Assalamualakum.. Nk Tanya.. saya baru lps checkup kt KK for 28weeks, and then bila scan doc bgtau Ada sesuatu pelik Dalam perut baby which is organ dalaman perut dia mcm tak normal.. but doc x leh nk confirm Kan lagi btul ke tak saamda sbb kdudukan baby ke.. doc baru suruh refer pakar kt HKL.. but risau jgk .. sbb dgn PKP sush nk bergerak..and nk buat details scan kt klinik pn sush.. sy belum pernah buat details scan lg.. doakan baby sy xde apa2.. 1st pregnancy..

1 Balas

Gi laa buat detail scan sis, boleh lagi tu.. Partial detail scan..