Kekeliruan Scan Jantina

masa sy 24weeks sy buat scan biasa kt luar sbb sy xdpt buat scan dgn kk masa tu. doc tu pn bgtau baby sy lelaki sbb nmpk dlm scan tu . tapi tadi sy scan biasa kt kk sbb dh 35weeks. doc kt kk ni bgtau nmpk prmpuan.😅😅😅😅🤦🤦🤦😆😆. dah mana satu nk prcaya ni . bajet xcukup nk buat scan detail kt luar dgn suami kerja xde ot dah skrg sbb pkp.tunggu brsalin nnt la baru tau baby boy ke girl.dhla beli baju bnyk corak dinosour n wrna2 xde ciri girl langsung😅. sapa mcm sy juga baby bg surpraise sungguh2 mcm ni ?

2 Balas

Saya pernah dapat suprise macamnie masa mengandung kali kedua🤭..Scan baby boy tetiba bersalin babygirl.So preg kalinie memang da stanby baju unisex.

sptt sis bli random sis..scan nie kdg2 x tepat pon..bby cpt mmbsr sis pakai ape yg ade ja sng sis..smge dpmdhkan ye

3y ago

nasibla beli baju gmbar dinosour tu dlm 5pasang je. yang lg 5pasang beli xbercorak. nk guna baju kakak n abg nya mmg xdpt la sbb dh bg org semua. igt xda baby lagi dh lepas ni 😅 sebelum2 ni sy scan betul je semua. tu yg kali ni pn igt betul juga scan tu . rupa nya baby bg surpraise pula 😆