Nak tanya. 12/4 sy bleeding dah pergi hospital semua doktor check bby okay selamat.

Tapi kenapa sya, hospital atau klinik tak bagi ubat kuat rahim pun.doakan kandungan sya selamat dan dipermudahkan segala urusan. #firstmom #firstbaby

2 Balas

btol saya pun bleeding masa 12 minggu kena warded 2 hari,,tp doc x bg apa2 ubat pun kena bedrest je..mungkin doc cek tiada risiko bukaan rahim atu sebagainya..

1y ago

Mungkin kot

mungkin tak perlu. sebab tu Dr tak bagi. tak semua kandungan perlukan ubat kuat rahim tu

1y ago

Ooo ok paham tq sis.