Baby

Nk tny ibu2 dlm niey..n0rmal ke berat bayi 4 bln 6.5kg..sbb td g clinic ad appoiment ank..timbang berat ank x naik..doc bising..ckp berat ank turun..sy risau..

2 Balas

klau usia 4 bulan berat 6.5 normal..mungkin berat tak naik tu yg doc bsing..puan bf atau fm..klau naik sikit pun jadi..kalau puan bf mgkin puan boleh tukar cara pemakanan..klau fm mgkin boleh cri susu yg sesuai utk naikkn berat bdn ank..selagi aktif dn sihat takpe..sementara tggu 6 bulan..insyaAllah mesti naik

mgkin jugk tp sush nak ckp. anak sy 3 bulan 6.4kg