Nak cerita sikit

Hai korang nak cerita sikit, semalam ada pergi klinik kk checkup bulanan baby 6 bulan. Lepastu nurse cakap kalau nak bagi kek ke ataupun apa yang kita makan ke, nak bagi bagi jee jangan catu catu. Hahaha memula terkedu juga. Yela kek tu kan manis, pastu makanan yang kita makan mesti ada garam dan perasa an. Saya macam ehh boleh ke kan baru 6 bulan. Saya iyakan ajelah. Apa pendapat korang. 🤭

13 Balas

X semua staff nurse ikuti kursus pemakanan awal kanak2. Kdg tu nasihat base on experience. Bukan saranan kkm or who. Depend on kita nk ikut mana yg kita rasa baik. Klo base on experience ni tak semua org sesuai but follow guide from kkm or who insyaallah sesuai utk semua org cause dah ada kajian.