tak selese bawah perut

hai, kat sini saya nk tanya.. sy baru 16 weeks 1 day.. tapi knpe ye mcm rasa x slese bawah perut.. normal ke?? ke sebb dia mula nk mmbesar.. dan rasa x slese

1 Balas

i rasa bnda yg sama, bila active sgt brgerak & bila bangun pagi..sometimes rasa ngilu di ari-ari & tulang punggung jgk..rsanya normal kut, sbb rahim mengembang😂

3y ago

itu laa.. rasanya normal kot.. sebb saya pon x bole berdiri lama.. jln sikit pon dah rasa x slese 😅