tidur melentang

Morning olls.. Nk tye, bahaye x dkt bby dlm prot kalo kite asyik tidur melentang? Tdur mgiring skrg dh x slese.. Trlentang je selese..

1 Balas

Better tido mengiring klu perut dh besar, klu awl preggy x bhya pon, sbb boleh sbbkn baby lemas n bhya utk diri kita jgk.. Sbb kt belakang ada pmbuluh drah yg mnmpung bby.. Doktor mlarang kita tido tlentang risau pmbuluh drah tu pecah..

5y ago

Sblm ni memg x leh tdo melentang.. Sb x slese.. Skrg dh xboleh tdo mngiring.. Rse mcm perut kene himpap.. Bile bukak mate prasan tgok tdo tlentang dh.. Aduhhh