perut nk membesar

assalamualaikum hai,.. saya nk tanya.. klo perut mula nk mmbesar ad rasa sakit tak.. mcm contohnya.. bawah perut ke.. pinggang ke.. atau diri lama sakit bawah perut.. #firstbaby

3 Balas

Sy rasa kulit perut tu mcm kena tarik. Dia meregang. Sbb sy kuat makan jd rasa senak sentiasa perut 😂 sakit pinggang pun kerap juga

4y ago

saya pun rasa mcm tu .. perut bawah pusat n belah kanan selalu terasa mcm tertarik .. lepastu mengeras kejap ..

takda sakit pun cuma bila masuk trimester 3 mcm tu rasa la sakit2 belakang or sakit2 pinggang ke..

normal sis😊

4y ago

nrml sis skit mcm2 sis..sy sdri pglmn ank dh 3 sis..skit tu kira prut nk mbesar dan akn effct pd anggota bdn yg len😅sbb tu sy ckp nrml..kalau sis nk thu info boleh tye doc sis or misi tentg mslh sis hdapi😅