air kelapa

Hai ibu2...nk tya,msa mla mgandung bole ke mnum air klapa...sy dh 15mgu..ade org ckp bole,ade org ckp x bole...sbnrnye bole ke x ea?

38 Balas

7 bulan ke ats ok

Hope xyah la cube

Boleh sis

👌🏻

boleh je

air kelapa elok minum bila kandungan 5bulan ke atas....if baru 15 minggu not suggest....

Orang tua kata elok minum tapi saya tak minum. Tak berani sebab baru 8eeks dah ada diabetese yg dtg tiba2

sy dr tau diri ni hamil 5w..skrg da 11w..sy minum gak air kelapa..tp xbnyk..hnya 1 cawan shj..jngn la selalu minum..sy minum je dlm 2minggu 1x je..atau rase bdn panas ke..sy minum 1 cawan shj..allahmdullih bby ok je..sihat shj.sbb mak sy pn suh minum air kelapa..bgus tok badn dan bby.