Nk tnye bole tk pkai skincare tabita sape bole share sy pkai skrg, ade org ckp kesan terhadap bby?

9 Balas

Tabita ni masa tk pregnant pun tak digalakkan pakai sbb ada mercury. Tolong tolong tolongg stop pakai mercury, bkn takat effect baby tp organ dalaman tu pun dah affected kalau lama dh pakai

sebelum pregnant ke atau masa pregnant. senang cerita, bila2 lah, jangan pakai tabita please. bahaya sangat

Mana boleh pakai tabita. Ada merkuri dah disenaraikan guna bahan larangan oleh kkm.

sy xpkai apa2 produk skincare pun time pregnant.. pkai bedak je

X pregnant pn xleh pkai..bhya produk tu

Jangan guna tabita pls bahaya.

Jangan! Ada merkuri bahaya!

one word.. jangan

Baby boleh cacat