baby kurang menyusu

Hai ibu²..nak tanya..ada x ibu² kat sini yg lalui anak 3 bulan ada mula kurang menyusu..mmg macam tu ke atau macam mana ya..kdng dia buat main puting susu..tp tidur ok..cuma ada masa tu bby xnk susu..kena paksa baru nk susu.. * boleh kongsi berat badan bby masa 3 bulan? ?

2 Balas

Ada baby susu botol tak ? Anak saya susu badan & susu botol . Anak saya 3bulan 6kg . Dua dua susu dia hisap . Cuma tdur ja kejap2