Puting botol yang sama macam puting ibu & susu macam rasa susu ibu

Hai momy2 semua. Tolong saya. Nak tanya, botol apa yg sama macam puting ibu.. & susu apa yg lebih kurang rasa mcm rasa susu ibu.. saya dh try macam2 botol untuk baby.. tapi baby x nak… dan susu tu pun sama jugak😩😩😩 tolong saya ya mamyy sekalian..😣

1 Balas

susu badan mommy kurang ke 🥺 nak cuba Nufiya milkbooster www.wasap.my/60129876070/nufiya