upt (+)(-)

hai mommies2...sy nk tau pendapt or jwpan dri korang.. critenya mcm nie..pd awal bulan hritu..sy saje2 try test upt.. naik double line tp samar2...and then next week tu sy pi try scan kat klinik swasta ..and doc kate rahim dah mnebal..tnda nk pregnant...doc sruh dtg balik tuk scan slepas 2mggu..lpastu kelmarin sy pergi klinik kerajaan ..sbb sy terkena kencing kotor..doc sruh buat ujian air kncing dgn test upt..tp upt negatif..btw sy dah lewat period 5hri dah..skarang nie sy pregnant k tak ye??#seriusnanya #1stimemom #advicepls #pregnancy

2 Balas

lepas seminggu try cek lagi upt. kalau double line boleh gi klinik lagi utk confirm. mungkin gi klinik kerajaan tu sbb sis dah kencing dulu awal pagi tu. tu yg nampak negatif. awal2 pregnancy hcg kite rendah lagi so kdg2 boleh jdi x nmpak. wallahualam. moga ada rezeki anak buat puan

lps 3 4 hari try cek upt lagi, moga ad rezeki utk sis ya