Anak susah tinggal puting

Hai ibu2, sy nk brtanya mcm mna nk stop anak dri hisap puting ? Anak sy nk masuk dua tahun. Sy ada perasan gigi dia pun hampir2 jongang. Sy risau sngt. Kalau xde puting dia sanggup menangis and x tidur. Sy lah kena mengalah bgi jgk puting sbb nk tidurkan dia. Tolong sy ibu2..

2 Balas

sis try la letak makanan yg pahit atau apa apa dkt puting tuu, bagi dia rasa mcm pelik. nnti klau dia dah rasa pelik dkt puting tu in shaa allah dia dah tkmau 😅

nak buat cmna..dah diajar puting..kene ajar jugak utk putus puting