Puting tiruan

Hai mummy semua.. saya nak tnya anak saya hisap puting tiruan, macam mana nk stop xnk bgi puting dah? Anak sy dah 11 bulan, xtumbuh gigi lgi.. tkut hisap puting mempengaruhi pertumbuhan gigi dia.. tpi tu lar xder idea nk stop mcam mana sbab nk tenangkn dia satu cara jer bgi puting dia diam.. #bantujawab #firstmom #risau

1 Balas

rasanya puting tiruan tak pengaruhi petumbuhan gigi..ank sy hisap puting tiruan but gigi still naik (gigi bwh naik masa 9bln) cuma nk tahu ank skrg mkn mcm mana? masih tekstur lembut atau dh buat kasar?

2mo ago

Sbab sy ada pernah buat nasi putih xblend.. tpi dia xmau makan dia buang blik pastu dia nk muntah